miercuri, 6 iulie 2011

Despre dragoste si alti demoni

Nu, nu stii cand incepe si nici cand se va termina povestea voastra. Nu stii nici macar de ce ai ales-o pe ea. Sau tu, de ce  l-ai ales pe el. Pentru ca v-ati placut, pentru ca v-ati pierdut impreuna in zilele voastre negre si asa impreuna, agatati de mana ati format un cuplu care a sarit cat de sus a putut peste obstacolele din viata.
Sunteti inca impreuna. Va treziti dimineata in trupurile goale, si va pupati chiar daca va miroase gura, va imbratisati chiar daca nu v-ati facut dusul de dimineata. Ajungi sa iti placa mirosul lui nespalat. Pentru ca tu stii ca el e Barbatul tau. Si in zilele in care nu merge totul cum vrei. Cand te enervezi ca viata nu e o bezea roz din care ti-ai imaginat ca vei gusta toata viata. Te trezesti intr-o alta dimineata indragostita de el, innebunita dupa viata ta cu el alaturi. Dintr-o data iti schimbi planurile. Nu mai vrei sa pleci peste mari si tari singura, pentru ca nu ar suporta sufletul tau ruptura asta. Cauti sa imbini utilul cu placutul. Te indragostesti mai crunt, te infingi in el ca o capusa, el sta langa tine ca un sfesnic al noptii. Te vegehaza, il veghezi.
Ti-ai propus tu cand erai mica, ca vei avea grija de Barbatul tau. Altfel de cat au facut-o femeile din jurul tau.  Ai inteles ca un Barbat nu are nevoie de multe ca sa fie fericit. Cum am citit intr-un post al unei femei "barbatii se intretin cu un sandwich si cu vaginul deschis". E atat de simplu! Doar sa iti doresti sa ti-l tii langa tine. Sa fie al tau, sa te iubeasca pentru ceea ce esti. Daca nu te iubeste sa il inveti sa te iubeasca. Pentru ca de asta ramane omul langa tine. Ii place cine si ceea ce esti.
Mintile noastre nascoces demonii care separ iubirile. Demonii mincinosi, cei ai ascunzisurilor, demonii geloziei, si ai furiei. Ne lasam purtati de ceea ce vedem in jur, in loc sa ne scoatem scuturile pntru iubire, sa le tipam drept in fata:" hai sa vad! cum ma muti tu Demone de aici! Piei sa nu te vad! Nu plec, eu imi iubesc Barbatul!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu