vineri, 14 ianuarie 2011

Tot ce e bun: ori este imoral, ori este ilegal, ori ingrasa!

In timp ce rasfoiam internetul impreuna cu fantoma mea draga, ne-a amuzat un site cu fraze inspirate din legile lui Murphy. Mi-a placut cea enuntata mai sus, despre care confirm de fiecare data: ASA ESTE! Tot ce este bun: ori este imoral, ori este ilegal, ori ingrasa!
Imoral: sexul inainte de casatorie, in traditiile stravechi si in procente mici inca si azi, dainuie ca imoralitate. O imoralitate atat de profund traita, si explorata de toate trupurile Terrei. Cam cat de bine ti se aseaza trupul peste petec de piele a celui/ celei pe care il/ o iubesti, si de unde vine dorinta, daca nu din placere? Imoral: sexul cu persoane de acelasi sex. Nu sunt impotriva, dar ma amuz ironic cand vad cupluri gay. E viata si dreptul lor sa isi urmeze deciziile. Imoral: sa fii cinic, ipocrit, pervers, parsiv, "pupinCurist", fals, fad. Toate adjectivele ce denota o falsitate abondanta, si care evident strica trasaturile fiecaruia dintre noi. Imorala sunt cand nu sunt: corecta fata de mine, si fata de cei din jurul meu. Cand invoc lenea ca scuza pentru diminetile in care ar trebui sa alerg - "Mens sana in corpore sano" ( "Dar de unde?!?!".), mai am vreo doua mici imoralitati pe care le tin numai pentru mine.  Sac!
Furturile,  jocul de-a munca, "smenurile", "afacerile", toate actiunile savarsite spre castigul personal, sunt ilegale. Dar bune, tot pentru viata noastra "cea de toate zilele". De la cei mai mici pana la cei mai mari, toti savarsesc o ilegalitate in sensul cuvintelor: "pentru ziua de maine". "Sa ne asiguram oleac' viitorul".:)))
Partea mea preferata a acestei fraze: "....ORI INGRASA"!! -Ciocolata, toate dulciurile minunate, si caloriile de pe rafturile magazinelor, cat de bune pot fi? Si cat de tare ingrasa!
Adica trebuie sa nu ne permitem nimic in viata asta? Pentru ca ori este imoral, ori ilegal, ori ingrasa. Mai stiu sigur ca regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Doar sa te bucuri de fiecare data de micile tale placeri. Nu exagera insa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu