joi, 14 aprilie 2011

Dragoste de femeie

Ieri Simona si-a cumparat papucii de la "Luiz Viton" si e jmechera tare. Prietena ei Suzi nu pierde trendul si se arata la intalnirea fetelor cu un Clutch Dior. "fataaa ce fain e!!!" "dar ce bine iti vin Luiz Vitoaneleeeee". De fapt amandoua crapa de ciuda, si fac spasme ca "vaca asta si-a luat iar un jmecher care o intoleste". Insa duduile vorbesc despre moda, fara sa stie macar ca e Louis Vuitton si nu Luiz Viton, ca parfumul se numeste de fapt Cacharel, si nu "Casharel", dau interviuri pe la Tv despre ce se mai poarta, si nu au mai citit o carte....NICIODATA?
Pardon..ma cherie, du-te la tata tau sa-ti mai dea cativa parai si sa te faca super-bomba-mexa-ultra-sexi, bibelou de pus in geam!
Sa nu cumva sa te spargi...doamne fer! Cine-ar mai pune apoi Luiz Vitoanele in circulatie?
Ieri am mai auzit una...erau doua in tren. Cica care e mai subtirica dintre ele. Amandoua erau aproximativ la fel...una mai nasoasa, alta mai cosoasa. Fata....nu mai pot cu dieta asta! Am slabit 5 kg intr-o saptamana (de fapt stia gagica ca nu a slabit deloc, ba mai luase juma de kg in plus.) Fataaa, dar pot sa vad, arati extraordinar de bine! "Habar nu are ca arata ca o ciuma, cine-o pupa oare pe asta?! Face acus o tona!Desigur mai are mult tare pana ma ajunge"
Auzi, dar bluzica asta iti vine tie foarte taree. De unde ti-ai luat-o? (Sa stiu sa nu intru acolo niciodata)

Femeile se iubesc "dimpreuna" si fac totul "dimpreuna". Dar se urasc separat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu