joi, 21 aprilie 2011

Iresponsabilitate

Suna telefonul pe la ora 08:00 cand somnul te intoarce pe partea cealalta "cine o mai fi acum? sa-mi strice mie singura zi libera?!?!?!!??!??" (cand fiecare zi este ziua sa libera).
Raspunzi apatic la telefon, apoi injuri cat poti tu de bine "mi-a stricat somnul", te cuibaresti in patul ademenitor "poate poate reusesc sa mai fur macar o ora de somn". Te uimesti si pe tine cand privesti ceasul printre gene amortite :"OMG este 13:00. "Copiii mei au venit de la scoala?", "azi ce e?" ah...da azi e joi, au ore pana la 14:00. "M-am scos". Scoti repede cosul cu rufe, le indesi in masina de spalat, nu te mai uiti daca sunt albe, negre sau colorate, nu conteaza nici detergentul sau balsamul. Le pui pe toate de-a valma, programul scurt "sa am timp sa le intind, eventual sa fac ceva de mancare pentru copii, apoi sa merg sa ii iau." 
Bagi deci rufele in masina de spalat, iei mopu'n mana dai asa..un treacat pe tot parchetu din casa, cu o mana stergi si praful, te gandesti ce sa faci rapid de mancare, si sa fie super delicios. "Slabiciunea copiilor sunt ouale. Hai ca le bag rapid o omleta, cu branza, si m-am scos. Nu stau 1 zi la cratita".
Te uiti la ceas, e doua fara zece, bati ouale, iesi inaintea copiilor, ii pupi daca nu esti prea ocupata cu treburile casnice, ii trimiti sa se spele, apoi ii pui la masa. Cel mic nu vrea sa manance oua nici in ruptul capului. Loveste picioarele de masa,  plange, zbiara. Cedezi psihic, il snopesti in bataie, dupa ce initial l-ai bagat cu fata in farfurie, il trimiti la somn, asa murdar cum e. Tremuri din toate incheieturile. "Fi-r-ar dracu sa fie, care m-a pus sa fac copchii!Nu-mi mai trebuie, gratis si mari sa mi-i dea careva. Sa si-i ia acasa la masaaaa"
Copilu' mare, incremenit mananca de frica, imbucaturi mari, sa termine rapid, sa mearga in camera la fra'su sa ii aline durerea.
Impreuna adorm pe patul verde. Iti aprinzi o tigara, doua, trei, patru. Ai nervi. Esti ofticata pe viata, pe copii, pe sot, pe amicii tai, pe fratii tai. Azi urasti pe toata lumea, incepand cu tine. Nu iti amintesti de cand nu ai fost la coafor, de cand nu ti-ai facut manichiura sau pedichiura, de cand nu ai mai purtat rochia ta sexy (pentru ca nu mai incapi in ea), te simti cat o vaca, arati ca mamaie, esti nervoasa, irascibila, ai resentimente.
Nu-ti mai pasa de copii, nu le-ai mai cumparat o carte de povesti de cand erau in clasa I (acum sunt intr-a patra, respectiv a cinea), pe sot il exploatezi cat poti tu. A devenit dintr-o data bancomatul tau de cash, uneori partida de sex pe intuneric. Te consideri eroina pentru ca ai crescut doi copii, ii reprosezi sotului "eu le sunt mama si tata, tu umblii "la servici" (cand te gandesti ca el te inseala), vii obosit si nici nu ai chef de ei." 
Nu ai chef sa mai gatesti si pentru el, deschizi o sticla cu vin, bagi cinci tigari, te faci prastie. Se trezesc copii, vor la joaca, scoti furtunul "pentru ca sunteti pedepsiti, si indrazniti sa vreti la joaca". Le invinetesti trupurile. Pentru toate trairile tale interioare care sunt de cacat. 


Doamnelor care faceti plozi "pentru ca asa e frumos, si ideal" folositi contraceptia! Ca ma scoateti din sarite, cand  va vad copiii maltratati, ignorati, parasiti, exploatati. Ma scarbiti!!! Daca nu esti in stare sa cresti un plod, stai dracu acasa, si fu..te cu cine vrei tu si cum vrei tu. Da' nu distruge viata unui om.
Nahhh..ca m-am enervat!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu