joi, 28 aprilie 2011

Pantofi

Iti cumperi pantofii tai de serviciu, care te duc spre tara Smaraldelor (ai tu un gand ascuns cumva, ca totul va fi bine). Ai citit cand erai mica (de multe ori si prin adolescenta) ca Vrajitorul din Oz indeplineste dorinte.
Nu te mai dor gambele, nici creierii, nu te mai enerveaza nimic azi. Nici macar sotul tau care ieri a uitat sa iti spuna "noapte buna". Dar nu-i nimic..ai avut tu grija sa-i strici somnul, cu atragerea atentiei (nu ca ar fi contat prea mult pentru Dlui., dar e musai uneori sa amintesti de tine, celui care se presupune ca te-ar iubi). Ha!Ha!
Nu mai ai timp, si te bucuri mult ca nu mai ai.
 Ti-ai dori sa fii Sailor Moon si sa arunci cu tiara ta fermecata in omuletii verzi care detin secretele limbii germane. Ai inhata-o tu pe toata si nu i-ai mai da drumul nicicand. Nu mai e mult. In curand.
Pana atunci te bucuri ca un copil mai mare de tot ceea ce este simplu: de culori, de oameni, de punctualitatea tramvaielor, de bicicletele multe, si de femeile in rochite care conduc biciclete. Mereu mi-a dat senzatie de vintage combinatia asta: siluiete in rochii pe biciclete, cu tocuri!!!
Te uiti la papucii tai, iti vine sa-i pupi pentru simbolul pe care il au pentru tine. In ei iti doresti sa faci performanta! ....Si ai sa faci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu